Vazhdo leximin

z.Xhemail Dauti në drekë pune me Kryeministrin Gruevski

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore sot realizoi takim me kryeministrin Nikolla Gruevskin në hotel Aleksandar Palace në Shkup.

Vazhdo leximin

Takim I Z.Xhemail Dauti me kryetarin e komunes se Ferizajt Z.Agim Aliu

Sot ne Ferizaj, u realizua nje takim I drejtorit te pergjithshem te kompanise DAUTI KOMERC Z.Xhemail Dauti me kryetarin e komunes se Ferizajt Agim Aliu.

Vazhdo leximin

Vjershë dedikuar kompanisë Dauti nga familja Mihajllo - Koçani

Vjershë dedikuar kompanisë Dauti nga familja Mihajllo - Koçani

Vazhdo leximin

Ministri i ekonomisë z.Valon Saraçini vizitoi SH.A. Dauti Komerc

Ministri i Ekonomisë Valon Saraçini sot vizitoj kompaninë "Dauti Komerc" në Shkup ku të pranishëm ishin edhe pjesëmarrës te organizatës per Trajnimin dhe punësimin e të rinjve.

Vazhdo leximin

z. Xhemail Dauti në trajnimin për zhvillimin e aftësive për punësim

Më datë 28.05.13 në hapësirat e Universitetit të Europës Jug-lindore në Shkup ishte z. Xhemail Dauti pronarë i kompanisë të mirënjohur Dauti Komerc, ku ishte ligjerues si pjesë e trajnimit falas për zhvillimin e aftësive për punësim që Ministria e Ekonomisë në bashkëpunim me UEJL e organizoi për studentë dhe të rinjtë nga mosha 18 deri 28 vjeçare.

Vazhdo leximin

Intervista e drejtorit gjeneral te SH.A. Dauti Komerc për Portalb

Karakteristikë kryesore thuajse i çdo afaristi shqiptar në Maqedoni është nisja e biznesit nga zero me para të fituara diku larg në mërgim, e jo të trashëguara nga ish sistemi politik i Maqedonisë. Thuajse pa asnjë përjashtim, çdo murrë i ndërtuar i kapaciteteve të tyre është vendosur me para të fituara me djersë.

Vazhdo leximin

Takim pune në mes pronarëve të Dauti Komerc dhe përfaqësuesve të U.E.J.L - së

Më 4 prill 2013, në hapësirat e kompanisë tonë u realizua një takim pune në mes pronarëve dhe ekipit menaxhues të kompanisëtonë, të udhëhequra nga z.Xhemail Dauti, dhe përfaqësuesve të Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL), Rektorit Prof. Dr. Zamir Dika dhe Doc.Dr.Veland Ramadanit.

Vazhdo leximin

Vizitë në panairin ndërkombëtar për konditori "ISM" në Keln - Gjermani.

Në periudhën 27-30/01/2013 një delegacion nga "Dauti komerc" ishin në vizitë në panairin ndërkombëtar për konditori "ISM" në Keln - Gjermani.